Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Καλή Αρχή

Μόλις γεννήθηκε το ιστολόγιο των μαθητών της Α΄τάξης του Γυμνασίου Κορθίου. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και περιμένει τους: Αντώνη Γιαμπάνη, Γιγίνη Κωνσταντίνα, Γισδάκη Μαριάντη, Γουλιερμή Φωτεινή, Γρυμάνη Χρυσοβαλάντη, Θυμιούδη Ιωάννα, Μανέτα Φραντζέσκα, Μάστορη Αυγουστίνα, Μήλα Ιωάννη, Ντούρα Γιώργο, Ρήγα Γεωργία, Σουλούα Τζοντίλιο, Τζαφάι Άρμπρη, Χρονόπουλο Στέλιο, να το παραλάβουν, να το ταΐσουν με ωραία κειμενάκια, να του βάλουν ωραία ρουχαλάκια (φωτογραφίες, χρώματα, μουσικές) και να το πάνε βόλτα στο πάρκο του διαδικτύου.
Να σας ζήσει και καλές βόλτες!
Η φιλόλογος- μαιευτήρας
Αναστασία Σκόρδου

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, καλή αρχή στο πιο μοντέρνο τρόπο επικοινωνίας. Εδώ θα μπορείτε να γράφετε τις απόψεις σας, τις απορίες σας, να παρακολουθείτε και να διαβάζετε ενδιαφέροντα άρθρα. Μη ξεχνάτε ότι το διαδίκτυο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο χειρισμό του. Ένα μεγάλο μπράβο στη καθηγήτριά σας που είχε αυτή την ωραία ιδέα, μιας και απο φέτος θα έχετε στα χέρια σας τα δικά σας laptop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά. Μπράβο για τη προσπάθεια σε εσάς και στην εξαίρετη συνάδελφό μου και καθηγήτριά σας. Εχει πολλά ακόμη να σας δώσει. Σφίγγω το χέρι σε όλους και εύχομαι να πάτε ψηλότερα. Η παρουσία της κ. Σκόρδου είναι εγγύηση γι΄ αυτό. Θα παρακολουθώ το ιστολόγιό σας και θα είμαι στη διάθεσή σας αν θελήσετε κάτι από πλευράς λεπτομέρειας στις αναρτήσεις του. Καλό δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή